2015. október 22., csütörtök

Extol Industrial gépek minősége

Az Extol szerszám családban néhány éve jelent meg az Industrial sorozat.

Azóta bebizonyosodott, hogy minőségben valóban rászolgáltak a megnevezésre, és semmiben nem maradnak el a más "nagy nevű" gáyrtmányoktól.

Az Extol Industrial gépek az igényes felhasználóknak készültek, ezek a gépek bőven kiszolgálják sőt jóval túl is teljesítik az otthoni felhasználók igényeit, és az ipari környezet sem jelent akadályt számukra.
A siker lépései :
Alapos és körül tekintő fejlesztés és tervezés. 
Magas szintű gyártási technológia.
Minőségi anyag és alkatrész választás.
Szakértő gyártás és minőség ellenőrzés.


Minden Extol Industrial készülék prémium anyagok felhasználásával készül. A magas minőségű acél, mint a hagyományos eszközök előállítása során felhasznált legfontosabb összetevő nem csak növeli a tartósságot, de javítja a funkciót is. A gépeket úgy tervezték, hogy azok ellenállnak a durva bánásmódnak és ipari környezetben is alkalmasak a hosszú távú napi használatra.


Megerősített áttételek
Cementált áttétel felületek a nagyobb kopás állóságért, a króm, vanádium, nikkel és titán ötvözőkkel gyártott acél alapanyagok pedig jelentősen növelik a gépek élettartamát.

A motorok érintkezőit hosszú élettartamra tervezték.
A rendkívül ellenálló motor tekercs magas tisztaságú rézből készűlt, kiemelkedő hőállóság jellemzi akár 250 ° C-ig, így növelve a motor élettartamát. Az ezüst tartalom a kommutátor anyagában 0,8%, ami jelentősen javítja az elektromos és hővezető képességet és növeli a teljesítményt.


Minden modell márkás csapágyakkal szerelve.
Az NSK csapágyak a világ vezető beszállítójától érkeznek és a tökéletes működést biztosítanak a forgó alkatrészeknek.


Kulcs nélküli CLICK-LOCK rendszer.
Kulcs nélküli rendszer maximális precizitással, mely minden Extol Industrial fúrógép tartozéka. Az ütvefúrók és néhány akkus fúró is fel vannak szerelve egy szabadalmaztatott rendszerű Click-Lock tokmánnyal, amely megakadályozza a fúró szár kilazulását még ütve fúró üzemmódban is, a fúró szár cseréjének nehezítése nélkül. A megbízható szorító érzés  csak egy kattintás.


Minden Extol Industrial modell porálló kapcsolóval kerül szerelésre, mely a Defond gyár magas minőségű terméke. A kapcsolók tartalmaznak egy védelmi rendszert a véletlen elindítás megakadályozására. A tervezés biztosítja a pontos, érzékeny kezelhetőséget.


Bizonyított ergonómia
Ergonomikus kialakítású készülékek kiemelkedő rezgéscsillapításuk által csökkentik a fáradtságot a hosszú távú használata alatt. Az Extol Industrial  funkcionalitását és a praktikumát gépeink extra vékony fogantyúja adja, amelyek lehetővé teszik a természetesebb fogást.


Dolgozzon maximális kényelemmel.
A gyors, egyszerű és gondtalan munka fontos feltételei az aprónak tűnő feljesztések. Gépeinket ezért elláttuk számos praktikus funkcióval és rendszerrel hogy ez a munka és a szolgáltatás gördülékenyen mehessen.


Ultra-hajlékony kábel.
Úgy vettük észre, a részletek gyakran különböztetik meg egymástól a frusztráció és kellemes munkát. Az Extol Industrial gépeket ezért láttuk el hosszú tápkábelekkel, melyek ultra hajlékonyak, gumis, puha tapintásúak, maradnak az idők során.


A gyakorlati design elemek.
Ezek az elemek lehetővé teszik a gyors beállítást. Az Extol Industrial sarokcsiszolókat ezért gyors-állítós szikra védő lemezzel láttuk el, melynek a beállítása csak 1-2 másodperc, így a munka azonnal folyhat tovább.

Tisztelettel :
Bálint Balázs szerszámspecialista
Máhelynet szerszámbolt és webshop

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése