2016. március 12., szombat

Bondhus a világ legjobb imbuszkulcsa a Műhelynet kínálatában

Egyre bővülő Bondhus kínálat a Műhelynetnél.


Bondhus a profik választása !


Miért a Bondhus ?


A Bondhus cég több mint 35 éve az iparág vezetője, aki speciális, már messziről megismerhető termékeivel, innovatív techonológiájával, gondokodásmódjával, szinte megszámlálhatatlan ujításával évek óta a nemzetközi elismerések tömegét szerezte meg magának.
Termékeik az ipari és barkács könyezetben is jóval túlmutatnak a szükséges minőségen, a Bondhus márkanév ma már szinte legendás.

A bondhus cég volt az aki a gömb végű kialakítást, a Protanium acélt, a PraGuard felület védelmet és a ProHold csavar tartó speciális technológiát megalkotta.


A bondhus termékei rendelkeznek a legjobb mechanikai, és kinetikai mutatókkal ( kopás állóság, forgató nyomaték, tartósság, erő, korrózió állóság ) egy olyan piacon, ahol megszámlálhattatlan gyártó ontja termékeit.

Termékeik között a hagyományosnak modnható L és T markolat mellett a csavarhúzó markolatot, és a saját fejlesztésű ( bicska módjára összehajtható ) Gorilla Grip kialakítást is megtaláljuk, így minden esetben az adott feladatnak legmegfelelőbb szerszámot tudjuk használni. Külön igény szerint zászlós és szárnyas meghajtással ( markolattal ) is elérhetők a kulcsok.


















A belső kulcsnyílású ( azaz imbusz ) csavarok egyre inkább elterjednek az iaprban, aminek több oka is van.
Fej méretük kisebb lehet a hagyományos 6 lapú vagy egyéb fej méretnél.
- nagyon sok iparágban szükséges a hely optimalizálása, csökkentése a szerkezeti elemek minél kisebb helyen való elhelyezése, e mellett az anyag felhasználás és a súly csökkentés is nagyon fontos kívánalmak.
A belső kulcsnyílású csavar sokkal kevésbé hajlamos a megfogás elnyíródására
- kisebb méretben ugyanazt a forgató nyomatékot ( meghúzási erőt ) tudja produkálni mint a hagyomáynos kiképzések.
Az imbusz kulcs kialakítása révén sokkal kisebb helyeken
- akár ott is megoldható a csavarozás, ahol más szerszámmal erre nincs mód
Nem kell oldalról hozzá férni a csavar fejéhez
- elég a fej méretnek megfelelő lyuk a csavarral szemből.
Nagyobb távolságból is elérhetőek, és szerelhetősek a csavarok
- a Bondhus kínálatában akár 350 mm-es hosszúságú imbusz kulcsot is találunk, ez szabadabb tervezést, ésszerűbb kailakítást eredményez.

Nem utolsó sorban, mivel a Bondhus a termékeit igen nagy mennyiségben állítja elő, az árait olyan szinten tudja tartani, hogy azok mindenki számára elérhetővé teszik a Bondhus termékeket, legyenek akár otthoni igényes barkácsolók, vagy az ipar bármely szegmenséből specialisták.

John Bondhus zárószava :m
A Bondhus Vorporation megalapítása előtt sok évig dolgoztam szerszám-, és csavarmenet vágó készítőként. Mindig büszkén dolgoztam a műhelyben, megértem és nagyra becsülöm a hosszan tartó , és jó minőségű szerszámokat, amelyekkel időt takaríthatok meg.
Felháborítanak a másod osztályú szerszámok, soha nem fogom a minőséget vagy a hasznosságot feláldozni az alacsonyabb előállítási költségek, vagy design ötletek oltárán.
Nem csak szerszám készítő vagyok, hanem szerszám használó is, így soha nem fogok vásárlóimnak csalódás okozni azzal, hogy nem a legjobb szerszámot kínálom.


John Bondhus



Tisztelettel 


Bálint Balázs szerszámspecialista
Műhelynet szerszámbolt és webáruház.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése