2017. január 12., csütörtök

Infra kamerák a műhelynet kínálatában

A SEEK cég több féle kivitelben készít magas minőségű infra kamerákat, melyek az élet sok ágában használhatók.

Az alap tartozék okos telefonokhoz :



Alapvetően biztonságtechnikai, energetikai, műszaki felhasználási oldalai vannak.

Az infra kamerák az emberi szem által láthatatlan hőhullámokat érzékelik, ezt jelentetik meg egy megfelelő kijelzőn. Beállítástól függően akár a pontos hőmérséklet értéket is láthatjuk.




Használati lehetőségei dióhéjban :
- épület energetikai vizsgálatok ( most januárban még igen időszerű )
- életmentő feladatok, ember, állat felkutatás
- biztonság technikai ellenőrzések, éjszakai megfigyelés
- tűz biztonsági vizsgálatok, elektromos ellenállások, tűzgócok
- technikia, műszaki mentés
- élő erő felkutatás
- gépek, berendezések hőterhelési, surlódási vizsgálatai
- belső égésű és elektromos motorok működésének ellenőrzése

... és felsorolni is lehetetlen hány módon lehet még felhasználni az eszközt.

Nagyon fontos, hogy az emberi szemnek akár teljes sötétséget adó területeken is használható, illetve olyan tárgyak, eszközök, gépészeti vagy építészeti elemek is láthatóvá válnak, amik fal mögött, akár rejtve vannak az emberi szem elől.
Így megtalálhatóak pl :
- falazott elektromos vezetékek, korrodált konnektor csatlakozók
- tető vagy fal tartó gerendák, akár fa akár beton
- tűzgóc vagy magas hőmérséklet fal vagy aljtó mögött
- kiszökő meleg vagy hideg levegő, rossz szigetelés


Egyéb lehetőségek, felhasználási területek :

  • Vadmegfigyelés
  • Vagyon és objektum védelem
  • Személyvédelem Felderíthetjük személyek rejtőzködő támadóktól, állatoktól, vagy veszélyes akadályoktól történő fenyegetettségét.
  • Karambolok kivizsgálása A hivatalos vizsgálat során a kamera segít az ütközés helyének és a környezetében lévő  járművek és utasok számának megállapításában.
  • Bizonyítékok feltárása Az Argus kamerával a még rejtett, vagy szétszóródott bizonyítékokat sokkal könnyebben megtaláljuk.
  • Menekülők, gyanúsítottak keresése Nincs búvóhely a bűnözők számára. A nyomozók láthatatlanul kutathatnak sötétben a gyanúsítottak után. Az Argus kamerákkal szükség esetén erősítést kérhetünk, jobb helyzetet teremthetünk a menekülésben lévők elfogásához.
  • Tettenérés, követés támogatása Egy jármű üldözésekor, ha a gyanúsítottak elhagyják a járművet és gyalog menekülnek tovább, a nyomozók a kamerával megállapíthatják, hogy hányan voltak.
  • Járőrözés A járőrök gyorsan és hatékonyan ellenőrizhetnek lakásokat, épületeket, garázsokat, bejáratokat, járművek alját még sötétben is. A zsákmányra leső, gyanús személyek észrevétlenül vehetők észre és figyelhetők meg.
  • Elfogás Az elfogás elől menekülő elkövetők a kamera által jól érzékelhető hőnyomot hagynak maguk után. A kamerával könnyebb megállapítani létszámukat és rejtőzködésük helyüket.
  • Kutatás és mentés Az Argus kamerákkal történő nagy kiterjedésű szárazföldi-, vagy vízterületek gyors megfigyelése kevesebb személyi állományt igényel, mint a hagyományos módszerek. A hőképes eszközök mind az álló helyzetben, mind járműből, hajóról történő megfigyelésre, keresésre kiválóan használhatók.
  • Kiképzés és értékelés Az Argus kamerával a rendőrségi oktatók az éjszakai, valós körülmények között folyó kiképzés során is könnyen végezhetik az újoncok megfigyelését és értékelését. A kamera videókép rögzítési funkciója révén az újoncok megnézhetik ténykedéseiket, a kiképzők pedig létfontosságú visszajelzéseket adhatnak nekik további fejlődésükhöz.

A terméket itt találják webshopunkban :
SEEK infra kamerák

Folyamatos a termékek feltöltése, ha bármilyen kérdésük felmerül, kérem jelezzék és igyekszünk segíteni.

Tisztelettel
Bálint Balázs szerszámspecialista
Műhelynet szerszámbolt és webáruház

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése