2016. február 28., vasárnap

Hideg zsíroldó, alkatrész mosó folyadékok

A zsírtalanítás az alkatrész tisztítás, a gyártás és javítás egyik nagyon fontos lépése úgy a nagy mint a kis iparban egyaránt.

Felület védelem, felület bevonás, szerelés mellett fontos a jó minőségű tisztítás, hisz e nélkül nincs megfelelő minőségű munka.

Erre a feladatkörre ajánlj jó megoldásokat a Műhelynet szerszám, és műhelyfelszerelés forgalmazó bolt és webáruház.

Nézzük sorban a termékismertetőt, az ismertetés közé dőlt betűvel szedve írtam a magyarázatokat.




Mitől hideg zsíroldó ? Mert nem kell, adott esetben nem is szabad fűteni, melegíteni, hideg állapotban is nagyon jó hatásfokú zsíroldó, tisztító anyag.

Ez a hideg zsíroldó tisztító folyadék kimondottan keringetős alkatrészmosó gépekhez lett kifejlesztve.

Kimondottan a keringetős alkatrész mosó rendszerekhez való, mert hosszú ideig jól terhelhető, a felhasználás ideje sokáig kitolható, különleges esetben akár 4-5 évig, így nem kell folyamatosan a tisztítással, regenerálással foglalkozni, csak használni. Önmagában keringetve is nagy hatású zsíroldó.

Különleges tulajdonsága, hogy a zsíros szennyeződés jó része kiválik, leülepedik, így nem terheli a folyadékot, az sokáig használható marad.
A szennyeződés nagy része leülepedik, nem terheli fölöslegsen a folyadékot, az sokáig ( kis vagy közepes terhelés esetén 2-5 évig is ) használható marad.

Használható még ponyvák, teherautó felépítmények platók tisztítására, ecseteléssel, vagy szórással majd nagy nyomással lemosva.

Az utca szennye, olajos, ragadós a sok járműből kikerülő olaj, zsír, egyéb kenőanyag, és a szabadban lévő korom tartalom miatt is. Ez a koszos anyag a levegőben terjedve, a járművek által felverve, felkavarva, rárakódik mindenhova. A szélvédő külső és belső oldalára az autók felületére. Teher autóknál a ponyva takarítása külön nehézséget okoz, hisz azt normál kefés autómosóban sem a mérete, sem a lágy felülete miatt nem lehet hatásosan tisztítani. A GreenHand hideg zsíroldóval viszont nagyon jól elbánhatunk az ilyen kosszal is. A felületet ( ponyvát, platót, alvázat ) bepermetezve, néhány perc ható idő után nagy nyomású mosóval le tudjuk tisztítani.

Vízzel semmilyen mértékben nem keveredik, nem vízoldható, azzal emulziót nem képez.

Nem tudjuk, de nem is kell higítani, keverni vízzel. 
Sok esetben még nagyon jól is jön a tulajdonság, hiszen ha a megfelelően kialakított, méretezett edénybe alulra vizet ( fagy veszélyes helyeken enyhe fagyálló keceréket ) öntünk, akkor az abba lekerülő, lesüllyedő szilárd szennyeződés a felületi feszültség miatt már soha nem keveredik vissza a mosó folyadékba, ezzel is tisztábban tarva azt. Kimondottan nagy előny adagoló elemek, elektromos tápszivattyúk ( AC szivattyúk ) mosásánál, ahol pl az enyhén olajos felület nem gond, de a szilárd szennyeződés e legkevésbé sem kívánatos.

Maradéktalanul elpárolog, azaz a tisztított alkatrészt levegővel lefújva, vagy ronggyal letörölve, az másnapra teljesen száraz lesz.

Javasoljuk az alaktrész mosó mellé minden esetben egy lefújó pisztoly rendszeresítését, telepítését. A zsírtalanított, tisztított alkatrészt mosás után lefújjuk, majd félre tesszük, más napra teljesen száraz lesz, akár festhető vagy azonnal beépíthető, minden további felület kezelés nélkül.

Csak mérsékelten tűzveszélyes, enyhén irritatív, nem kell speciális felszerelés, robbanás biztos környezet, elektromos meghajtású alkatész mosókban is biztonsággal használható.

Nem szükséges speciális elszívás, szellőztetés, vagy légzés védő felszerelés. A hagyományos, normál védekezésen kívül ( megfelelő gumi kesztyű, szemüveg, esetleg gumi kötény ) nem igényel speciális eljárást mint sok más hasonló feladatú anyag. Nem kell különleges kialakítású mosó, robbanás biztos világítás, stb, így a felhasználás olcsóbb, a környezeti kialakítás könnyebbsége miatt.

99%-ban illatanyag mentes víztiszta állagú folyadék, nem igényel közvetlen elszívást, különleges szellőztetést, légzés védő eszközöket.

Mint az előbb. Nem kell maszk, elszívás, légbefújás.

Minden nem nedvszívó felületre használható.

Nem károsítja a fémek, vas, alumínium, acélok, réz felületét, nem támadja meg a fényezett felületeket, nem oldja a műanyagokat ( legalábbis eddig még nem találkoztunk ilyennel ), rövid ideig használva, és nem áztatva a gumi alkatrészek is moshatók vele. Nem okoz korrótziót, nem eloxál, nem lép reakcióba semmilyen fémmel.

Nem utolsó sorban, a GreenHand hideg zsíroldó tisztító folyadék hatásosságáról oly mértékben meg vagyunk győzpdve, hogy próba mennyiséget minden további nélkül adunk az érdeklődőknek, hisz az elmúlt 7-8 év alatt forgalmazott nagy mennyiség, a sok referencia, és pozitív visszajelzés, a visszatérő vásárlók véleménye, minden negatívum nélkül feljogosít a büszekségre, magabiztosságra.

A terméket itt találják :

Tisztelettel Bálint Balázs szerszámspecilaista
Műhelynet szerszámbolt és szerszám webáruház



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése